Ingrediente testate clinic

Calmogen plant Complex conține Crosaffryl un complex nutritiv unic,
care combină extract standardizat de Șofran, Magneziu, cu biodisponibilitate crescută și un complex de Vitamine B.

cowheel Extract de Șofran Magneziu Complex de Vitamine B

Extract de Șofran

Extractul de Șofran este componenta principală din Crosaffryliin Calmogen plant COMPLEX pentru îmbunătățirea stării de spirit.. Acesta este eficient datorită acțiunii sale holistice.

Nu toate extractele de Șofran sunt totuși identice. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să folosiți numai ingrediente standardizate de înaltă calitate. Calmogen plant COMPLEX conține Affron® - un extract standardizat de Șofran de înaltă calitate care a fost testat clinic, demonstrând eficiența în îmbunătățirea simptomelor de tulburări de dispoziție.

Magneziu

Magneziul este remediul impotriva oboselii si a stresului, reechilibrand sistemul nervos, mentinand echilibrul neuro-muscular si intervenind in cele mai delicate procese biochimice ale organismului.

  • Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării si la menținerea sănătății psihice.
  • Acțiunea sinergică a Magneziului și a Vitaminei B6 contribuie la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Important de știut:
Nu toate compozițiile de Magneziu sunt absorbite în mod egal în sânge. Calmogen plant COMPLEX conține citrat de Magneziu 100% - o compoziție de Magneziu cu biodisponibilitate crescută.

Complex de Vitamine B

Complexul de Vitamine B contribuie la menținerea sănătății psihiceși sunt esențiale pentru funcționarea normală a sistemului nervos (Vitaminele B6 și B12). Ele ajută la reducerea oboselii și extenuării (Vitaminele B6, B9, B12) și contribuie la performanța mentală normală (Vitamina B5).

  • Calmogen plant COMPLEX conține Vitaminele B5, B6, B9 și B12