Skip to main content


Calmogen Plant COMPLEX susține echilibrul emoțional în cazul celor 3 stări majore și vă ajută să vă recuperați la nivel:
 

1. FIZIC

Tulburările de dispoziție au adesea manifestări fizice (de exemplu: rigiditate musculară, oboseală, tulburări de somn etc.).

Datorită Magneziului cu biodisponibilitate crescută și complexului de Vitamine B din Calmogen plant COMPLEX, acesta ajută la ameliorarea simptomelor menționate, prin normalizarea funcției musculare, reducerii oboselii și îmbunătății metabolismului energetic.

ZAFFRANAX - WEBSITE - 3 - HOW ZAFFRANAX WORKS - PHYSICAL SYMPTOMS
ZAFFRANAX - WEBSITE - 3 - HOW ZAFFRANAX WORKS - COGNITIVE SYMPTOMS

2. COGNITIV

Simptomele la nivel cognitiv (de exemplu scăderea concentrației și a atenției, rezistența scăzută la stres etc.) sunt destul de frecvente în tulburările de dispoziție.
 
Datorită acțiunii sinergice a ingredientelor din Crosaffryl™, și mai ales a Vitaminei B5, Calmogen plant COMPLEX poate ajuta la normalizarea funcției cognitive.

3. EMOȚIONAL

Simptomele la nivel emoțional, cum ar fi starea de spirit scăzută, agitația, incapacitatea de a te relaxa sunt cele mai proeminente la persoanele care sufera de tulburările de dispoziție.

Extrasul de Șofran din Calmogen plant COMPLEX acționează ca element principal de îmbunătățire a dispoziției. Ajută la menținerea unei stări de spirit pozitive & echilibrului emoțional și la susținerea relaxării, acțiunea fiind susținută și întărită de Magneziu și complexul de Vitamine B.
 

ZAFFRANAX - WEBSITE - 3 - HOW ZAFFRANAX WORKS - EMOTIONAL SYMPTOMS

Îmbunătățirea dispoziției implică o mulțime de mecanisme diferite și este un proces gradual, prin urmare efectele trebuie să fie vizibile după câteva săptămâni de tratament. Cu toate acestea, pentru a beneficia cât mai mult în urma tratamentului, este recomandat să luați Calmogen plant COMPLEX cel puțin 3 luni sau până când situația (stilul de viață, nivelul de stres etc.) se îmbunătățește.