Skip to main content
image1_0

Calmogen plant Complex conține Crosaffryl™, un complex nutritiv unic, care combină extractul standardizat de Șofran, Magneziu cu biodisponibilitate crescută și un complex de Vitamine B.

  

saffron

Extract de Șofran

Extractul de Șofran este componenta principală din Crosaffryl™ în Calmogen plant COMPLEX pentru îmbunătățirea stării de spirit. Acesta este eficient datorită acțiunii sale holistice.

Nu toate extractele de Șofran sunt totuși identice. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să folosiți numai ingrediente standardizate de înaltă calitate. Calmogen plant COMPLEX conține Affron® - un extract standardizat de Șofran de înaltă calitate care a fost testat clinic, demonstrând eficiența în îmbunătățirea simptomelor de tulburări de dispoziție.

magnesium

Magneziu

Magneziul este remediul împotriva oboselii, reechilibrând sistemul nervos, menținând echilibrul neuro-muscular și intervenind în cele mai delicate procese biochimice ale organismului.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării si la menținerea sănătății psihice.

Acțiunea sinergică a Magneziului și a Vitaminei B6 contribuie la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Important de știut:
Nu toți compușii de Magneziu sunt absorbiți în mod egal în sânge. Calmogen plant COMPLEX conține citrat de Magneziu 100% - o compoziție de Magneziu cu biodisponibilitate crescută.

vit-B

Complex de Vitamine B

Complexul de Vitamine B contribuie la menținerea sănătății psihice și sunt esențiale pentru funcționarea normală a sistemului nervos (Vitaminele B6 și B12). Ele ajută la reducerea oboselii și extenuării (Vitaminele B6, B9, B12) și contribuie la performanța mentală normală (Vitamina B5).

Calmogen plant COMPLEX conține Vitaminele B5, B6, B9 și B12.