Cum acționează Calmogen plant COMPLEX?

Calmogen plant COMPLEX acționează asupra celor 3 simptome majore și vă ajută să vă recuperați la nivel:

Oboseală

STĂRI TIPICE

Creșterea oboselii, rigiditate sau durere la nivelul gâtului / umărului, dureri de cap sau migrene, tensiune musculară, tulburări de somn

1.

FIZIC

Tulburările de dispoziție au adesea manifestări fizice (de exemplu: Tulburările de dispoziție au adesea manifestări fizice (de exemplu: rigiditate musculară, oboseală, tulburări de somn etc.).

Datorită Magneziului cu biodisponibilitate crescută și complexului de Vitamine B din Calmogen plant COMPLEX, ajută la ameliorarea acestor simptome prin normalizarea funcției musculare, reducerea oboselii și îmbunătățirea metabolismului energetic.

scroll down urmatorul pas pentru
a te recupera
Stres

STĂRI TIPICE

Performanța intelectuală scăzută, scăderea concentrării și a atenției, pierderea memoriei și confuzie.

2.

COGNITIV

Simptomele la nivel cognitiv (de exemplu scăderea concentrației și a atenției, rezistența scăzută la stres etc.) sunt destul de frecvente în tulburările de dispoziție.

Datorită acțiunii sinergice a ingredientelor din Crosaffryl™, și mai ales a Vitaminei B5, Calmogen plant COMPLEX poate ajuta la normalizarea funcției cognitive..

scroll down urmatorul pas pentru
a te recupera
Stare depresivă

STĂRI TIPICE

Stare somnioroasă, stare depresivă, neliniște și incapacitate de relaxare

3.

EMOȚIONAL

Simptomele la nivel emoțional, cum ar fi starea de spirit scăzută, agitația, incapacitatea de a te relaxasunt cele mai proeminente la persoanele care sufera de tulburările de dispoziție.

Extrasul de Șofran din Calmogen plant COMPLEX acționează ca element principal de îmbunătățire a dispoziției. Ajută la menținerea unei stări de spirit pozitive & echilibrului emoțional și la susținerea relaxării, acțiunea fiind susținută și întărită de Magneziu și complexul de Vitamine B.

scroll down urmatorul pas pentru
a te recupera
Stare de spirti pozitivă

Îmbunătățirea dispoziției implică o mulțime de mecanisme diferite și este un proces gradual, prin urmare efectele trebuie să fie vizibile după câteva săptămâni de tratament.

Cu toate acestea, pentru a beneficia cât mai mult în urma tratamentului, este recomandat să luați Calmogen plant COMPLEX cel puțin 3 luni sau până când situația (stilul de viață, nivelul de stres etc.) se îmbunătățește.